29/10-02/11/18

Midweekarrangement en Wellnes in Massembre

 

Kom genieten van de herfstvakantie in de Ardennen en Massembre. Enkele prachtige wandelingen met onze gidsen of stevige fietstochten in de volle natuur. Of bezoek de mooiste dorpjes en kastelen van de Ardennen. Kies zelf het aantal dagen. Kies zelf het aantal overnachtingen.

 

+ Begeleide wandelingen door onze gepassioneerde wandelgidsen die je de prachtigste hoekjes van het domein en de regio leren kennen!

+ Aangepast wildmenu op dinsdagavond en donderdagavond zonder meerkost

 

Optie 'Wellnessformule' met onbeperkt gebruik jacuzzi, sauna met Finse kachel, Noords bad en Finse stortdouche in het Amfitheater voor € 10,00 per 1/2 dag/per persoon!

 

Arrangement in half-pension (kies zelf het aantal nachten):

  • € 118,70 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: overnachting, gezond ontbijtbuffet, avondmaaltijd met op dinsdag en donderdag een aangepast wildmenu, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezels (€ 2), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,50 p/p bij het onthaal (kan bij aankomst)

 

(*) 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer. Massembre heeft voldoende kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het weten aan de receptie als je wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com)