05/10-07/10/18

Smullen van de volle herfst!

 

---BIJNA VOLZET--- LAST-MINUTE DEAL BESCHIKBAAR!

 

Het is volop herfst in en rond Massembre! Op zaterdagavond biedt onze chef-kok je een aangepaste jachtmenu uit de streek aan. Verder kan je prachtige herfstwandelingen maken in en rond Massembre met één van onze gepassioneerde wandelgidsen.

 

+ Begeleide wandelingen door onze gepassioneerde wandelgidsen die je de prachtigste hoekjes van het domein en de regio leren kennen!

+ Aangepast wildmenu op zaterdagavond zonder meerkost

 

Ons weekendarrangement in half-pension:

  • € 237,40 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: 2 x overnachting, 2 x gezond ontbijtbuffet, 2 x avondmaaltijd met op zaterdagavond aangepast seizoensmenu, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezels (€ 2), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,50 p/p bij het onthaal (kan bij aankomst)

 

(*) 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer. Massembre heeft voldoende kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het weten aan de receptie als je wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com)