14/09-16/09/18

Het burlen van de herten

 

Het najaar is in volle gang, de herfst is nu echt kort bij. Met nog een wondermooie zon! De herten in ons zoölogisch park staan brongstig en dat merk je aan hun indringende 'burlen'. Maak het live bij ons mee!

 

+ Begeleide wandeling georganiseerd door het Office du Tourisme van Hastière "Het burlen van de Herten" op zaterdag om 16h in het domein (vertrek op de parking)

+ Aangepast herfstmenu op zaterdagavond zonder meerkost

 

Zaterdag 15/09/18 om 16u: begeleide wandeling  "Het burlen van de Herten". Een wandeling in de bossen van Massembre, op zoek naar het machtige burlen van de herten! In samenwerking met het "Office du Tourisme" van Hastière. De wandeling is inbegrepen in de formule van Massembre, jouw plaatsje reserveer je op voorhand via de receptie (reception@massembre.com).

 

Ons familie-arrangement in half-pension:

 

  • € 237,40 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: 2 x overnachting, 2 x gezond ontbijtbuffet, 2 x avondmaaltijd met op zaterdagavond aangepast seizoensmenu, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezels (€ 2), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,50 p/p bij het onthaal (kan bij aankomst)

 

(*) 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer. Massembre heeft voldoende kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het weten aan de receptie als je wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com)