15/03-17/03/19

Spécial VTT/MTB en fiets

 

Het voorjaar is een perfecte periode om op de fiets te stappen en de hele fraaie landschappen van de Ardennen te verkennen. Tijdens dit weekend bieden we je de mogelijkheid om je conditie bij te krikken of die gewoon op een ontspannende manier te onderhouden! Je kan er ook op uit met onze gepassioneerde wandelgidsen in het domein of in de buurt.

 

We stellen mountainbikes en fietsen ter beschikking (als je dat wil want je kan ook je eigen fiets meenemen) en we hebben een heleboel fietstochten in de buurt uitgestippeld (voor ieder wat wils): van eenvoudige en vlakke fietstochten langs de Maas (Voie verte) tot een hele uitdagende mountainbikeroute met start en finish in het domein. Enkele tochten worden begeleid door een fietsgids. Binnenkort krijg je meer informatie en een uitgebreid programma.

 

Ons weekendarrangement in half-pension:

  • € 242,20 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: 2 x overnachting, 2 x gezond ontbijtbuffet, 2 x avondmaaltijd met op zaterdagavond aangepast seizoensmenu, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezel (€ 2 p/p), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,80 p/p bij het onthaal (kan nog bij aankomst)
  • gebruik fiets- en mountainbikeformule: tbc

 

(*) 2 volwassenen en 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer.

 

Massembre beschikt over kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het ons weten als je graag wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com of 082 64 43 57). Honden zijn niet toegelaten in het domein.