28/09-30/09/18

Smullen van de herfst in Massembre

--- BIJNA VOLZET ---

 

Het najaar is in volle gang, de herfst is nu echt kort bij. Met nog een wondermooie zon! De herten in ons zoölogisch park staan brongstig en dat merk je aan hun indringende 'burlen'. Maak het live bij ons mee!

 

+ Begeleide wandelingen door onze gepassioneerde wandelgidsen die je de prachtigste hoekjes van het domein en de regio leren kennen!

+ Aangepast herfstmenu op zaterdagavond zonder meerkost

 

Ons weekendarrangement in half-pension:

  • € 237,40 voor 4 personen (*) in een comfortabele gezinskamer
  • inbegrepen: 2 x overnachting, 2 x gezond ontbijtbuffet, 2 x avondmaaltijd met op zaterdagavond aangepast seizoensmenu, waterkruik aan tafel
  • activiteiten inbegrepen in arrangement: wandelingen met gepassioneerde wandelgidsen, bezoek zoölogisch park en voederen wilde dieren, kidslaagteavonturenparcours door het bos (2km), ezels borstelen, (speel)bos van 160ha, speeltuinen en sportvelden, wifi in de kamer en televisie in de bar, parking
  • activiteiten te reserveren (kan bij aankomst): trektocht met de ezels (€ 2), kidshoogteparcours in de bomen (€ 7 p/p)
  • niet inbegrepen: andere dranken, badlinnen
  • bijkomende warme maaltijd (middag) kan je reserveren voor € 14,50 p/p bij het onthaal (kan bij aankomst)

 

(*) 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0-6 jaar in zelfde kamer. Massembre heeft voldoende kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het weten aan de receptie als je wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com)