15/09-17/09/17

Het burlen van de herten

- VOLZET-

Het najaar is in volle gang, de herfst is nu echt kort bij. Met nog een wondermooie zon! De herten in ons zoölogisch park staan brongstig en dat merk je aan hun indringende 'burlen'. Maak het live bij ons mee!

 

+ Begeleide wandeling "Het burlen van de Herten" op zaterdag om 17h

+ Aangepast herfstmenu op zaterdagavond zonder meerkost

 

Zaterdag 16/09/17 om 17u: begeleide wandeling  "Het burlen van de Herten". Een wandeling in de bossen van Massembre, op zoek naar het machtige burlen van de herten! In samenwerking met het "Office du Tourisme" van Hastière. De wandeling is inbegrepen in de formule van Massembre, jouw plaatsje reserveer je op voorhand via de receptie (reception@massembre.com).

 

Onze geëngageerde wandelgidsen staan verder helemaal voor je klaar om je de prachtigste hoekjes van de regio te leren kennen, kom gerust zoals elke echte wandelaar verdwalen in onze formidabele bossen! Reserveer jouw kamer nu en neem je wandelschoenen en fototoestel zeker mee!

 

(*) 2 volwassenen + 2 kinderen tussen 0-6j in zelfde kamer. Massembre heeft voldoende kinderstoelen, buggy's, kinderbedjes, wandelkinderrugzakjes en wandelstokken. Laat het weten aan de receptie als je wil dat we iets klaarzetten bij je aankomst (reception@massembre.com)